Image

ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ е едно неповторимо преживяване, което ще ви даде по-дълбоко разбиране за духовните влияния във вашия живот и ще ви преведе в пълен процес на трансформация и обновяване, помагайки на участниците да се справят със съзнателни и несъзнателни грехове, зависимости и наследствени проклятия, а след това ще имаме специален момент за влагане на духовни дарби.

  МЕТАНОЯ (μετάνοια)

  Библейската дума за трансформация е преобразяване (metanoia от гр.).  Промяна на формата, на външния вид, метаморфоза от гъсеница в пеперуда. Видима промяна на твоето естество, която произвежда промяна в твоите нрави, отношение, емоции и начин на мислене.

  Преминаване от едно ниво на опериране към следващо ниво. Превръщане в друг вид същество.

  Мигът, в който трансформацията се случва, се превръща в разделителна граница на твоята идентичност между едно старо Ти и едно тотално ново Ти. Тази метаморфоза в живота ти пренарежда твоите приоритети.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  ПАСТОР МАКСИМ АСЕНОВ

  Пастор Максим Асенов е автор, говорител, лайф коуч, предприемач и основател на Църква Пробуждане.

  Израснал без баща, без електричество и вода, оставен да живее сам едва на 15, Пастор Максим се изправя смело срещу живота. През тийнейджърските си години, той открива вярата в Бог. След като се дипломира в Швеция, се завръща в България и основава Църква Пробуждане, заедно със съпругата си Теодора.

  Пътувал в над 35 страни, той споделя завладяващата си история със стотици хиляди хора, вдъхновявайки ги да вярват, че няма нищо невъзможно!

  13-15 НОЕМВРИ 2024

  КОГА СЕ ПРОВЕЖДА?

  14-16 Ноември (сряда до петък).

  КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДА?

  Скоро ще потвърдим локацията за 2024 г.

  КАКВО ВКЛЮЧВА?

  • Учебни материали
  • Обяд и вечеря
  • Множество практически упражнения
  • Сесия за влагане и активиране на духовни дарби

  КОЛКО Е ИНТЕНЗИВНО?

  Събитието е наистина интезивно и включва седем сесии и над 20 часа поучение.

  Духовна трансформация 2023

  Не искате да чакате до Ноември 2024? Искате още сега да чуете невроятното поучение и да се подгтовите за преживяването си на живо? Закупете си записа на Духовна трансформация 2023 и се потопете в атмосферата на свобода и чудеса!

   Image