Image
Image
Image
Image

КАКВО Е БИЗНЕС СТАЯ?

Бизнес клубът, който ще ти предостави ексклузивна платформа за нетуърк, колективен тръст, нови колаборации и бизнес влияние.

КОГА СЕ ПРОВЕЖДА?

"БИЗНЕС СТАЯ" се провежда веднъж месечно, като във всяка една от срещите ни очакват вълнуващи гости и представители на бизнес света.

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН?

РЕГИСТРАЦИЯТА Е ОГРАНИЧЕНА СЪБИТИЕ ЗА СЪБИТИЕ, кАТО МОЖЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА по-ДОЛУ.

КОГА СТАРТИРА?

"БИЗНЕС СТАЯ" ВЕЧЕ СТАРТИРА, СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА Е НА 23 ФЕВРУАРИ със СПЕЦИАЛЕН ГОСТ - Цветелина николова.

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ
Image

МАКСИМ АСЕНОВ

Максим Асенов е автор, говорител, лайф-коуч и предприемач. Той е основател на най-бързорастящата протестантска общност в България - "Църква Пробуждане".

Максим е пътувал в над 35 страни и е споделял завладяващата си история със стотици хиляди хора, вдъхновявайки ги да вярват, че няма нищо невъзможно! От момче израснало в най-голямото гето на Балканите, той се превръща в един от най-търсените говорители в България и лайф коуч на знаменитости.

Първата му книга, превърнала се в национален бестселър, "7 решения, които ще променят живота Ви СЕГА" е предназначена да помогне на хората да станат най-добрата си версия и да събудят лидера в тях. Новата му книга „Наръчник за успех в кризата“ дава възможност на хората да превърнат най-трудните си моменти в най-голямото си предимство.

Image

ЦВЕТЕЛИНА НИКОЛОВА

Цветелина Николова е управляващ директор на групата Katarzyna Estate и „Платинум Брандс“. Бакалавър по политология на френски език, магистър по международни икономически отношения от УНСС. Завършила е и програмата магистър на науките по Винен мениджмънт в престижния международен институт OIV (International Organization of Vine and Wine), Франция, и мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство от университета „СупАгро“ в Монпелие, Франция. Преминала е обучение във Wine Marketing Training Program в University of California, Davis (USA). В „Белведере“ и Katarzyna Estate започва работа преди близо 20 години и за този период изкачва всички стъпала до най-високия мениджърски пост.

23 ФЕВРУАРИ 2024 - 19:30

ВЕЧЕРЯ В 5* ХОТЕЛ С 4 СТЕПЕННО МЕНЮ

Наслади се на специално избрано и подготвено меню. Спокойната атмосфера ще предразположи мисли и разговори, които биха заформили нови начинания.

СИЛЕН НЕТУОРКИНГ

Свържи се с бизнес лидери и предприемачи, които споделят страстта за развитие и растеж. Събитието предлага уникални възможности за контакти, които биха трансформирали кариерата и бизнесите ви.

ПАНЕЛ С Q&A

Задай своя въпрос на Максим или неговия гост и ще получиш персонализиран съвет и насока в предизвикателствата, които срещаш.

Или се свържи с нас на +359887103031

Image