Image
Image
Image
Image

КАКВО Е БИЗНЕС СТАЯ?

Бизнес клубът, който ще ти предостави ексклузивна платформа за нетуърк, колективен тръст, нови колаборации и бизнес влияние.

КОГА СЕ ПРОВЕЖДА?

"БИЗНЕС СТАЯ" се провежда веднъж месечно, като във всяка една от срещите ни очакват вълнуващи гости и представители на бизнес света.

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН?

РЕГИСТРАЦИЯТА Е ОГРАНИЧЕНА СЪБИТИЕ ЗА СЪБИТИЕ, кАТО МОЖЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА по-ДОЛУ.

КОГА СТАРТИРА?

"БИЗНЕС СТАЯ" ВЕЧЕ СТАРТИРА, СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА Е НА 11 ДЕКЕМВРИ с участието на МАКСИМ АСЕНОВ и СПЕЦИАЛЕН ГОСТ-ИЗНЕНАДА.

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ
Image
Image

МАКСИМ АСЕНОВ

Максим Асенов е автор, говорител, лайф-коуч и предприемач. Той е основател на най-бързорастящата протестантска общност в България - "Църква Пробуждане".

Максим е пътувал в над 35 страни и е споделял завладяващата си история със стотици хиляди хора, вдъхновявайки ги да вярват, че няма нищо невъзможно! От момче израснало в най-голямото гето на Балканите, той се превръща в един от най-търсените говорители в България и лайф коуч на знаменитости.

Първата му книга, превърнала се в национален бестселър, "7 решения, които ще променят живота Ви СЕГА" е предназначена да помогне на хората да станат най-добрата си версия и да събудят лидера в тях. Новата му книга „Наръчник за успех в кризата“ дава възможност на хората да превърнат най-трудните си моменти в най-голямото си предимство.

Image
Image
Image

11 ДЕКЕМВРИ 2023 - 19:30

ВЕЧЕРЯ В 5* ХОТЕЛ С 4 СТЕПЕННО МЕНЮ

Наслади се на специално избрано и подготвено меню. Спокойната атмосфера ще предразположи мисли и разговори, които биха заформили нови начинания.

СИЛЕН НЕТУОРКИНГ

Свържи се с бизнес лидери и предприемачи, които споделят страстта за развитие и растеж. Събитието предлага уникални възможности за контакти, които биха трансформирали кариерата и бизнесите ви.

ПАНЕЛ С Q&A

Задай своя въпрос на "ментора на звездите" и и ще получиш персонализиран съвет и насока в предизвикателствата, които срещаш.

Или се свържи с нас на +359887103031

Image